SVBO pakt puntje tegen Alcides

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F behaalde SVBO een zwaar bevochten 2-2 gelijkspel tegen het op de tweede plaats staande Alcides. De ploeg van de aan het eind van het seizoen vertrekkende trainer Rolf Veneboer kwam al snel op een 1-0 achterstand door een perfecte volley van buiten de zestien door Martin van ’t Ende. De thuisclub toonde daarna veel inzet om iets aan de achterstand te doen en het was Robin Heijne die zijn ploeg weer naast Alcides schoot. 1-1. Dit werd ook de ruststand. SVBO kwam in de tweede helft maar moeilijk onder de druk van Alcides weg, maar kwam na een geweldige tegenaanval wel op een 2-1 voorsprong. Rob Heijne blokte op de middenlijn een aanval van Alcides en wist met een goed passe de rechts opkomende Quintun Brands te bereiken en liep zelf snel door om vrij voor de Meppeler doelman de haarscherpe voorzet van Brands tegen het net te knallen. 2-1. Daarna was het toch wel Alcides die SVBO volledig op eigen helft vast wist te zetten. Alcides kreeg daarna kans op kans maar Lennon Ebeltjes hield zijn doel schoon. Terwijl iedereen op en rondom het veld al een beetje op een stunt van SVBO rekende kwam Alcides toch nog langszij. Een bal vanaf links werd door Ryan Luycks met een magistraal schot buiten bereik van doelman Ebeltjes in de kruising geprikt. 2-2 en Alcides ging daarna ook nog voor de volle winst maar dankzij doelman Lennon Ebeltjes bleef het uiteindelijk bij deze gelijke stand. Waar Alcides het minst gelukkige mee was en SVBO dit puntje koesterde. Eindstand 2-2.