CEC wint verdiend van koploper Dalen.

EMMER COMPASCUUM - De topper in de 3e klasse C tussen CEC en Dalen eindigde na een 1-0 ruststand in 3-2 overwinning voor de Compascumers.. Daarmee bezorgde CEC Dalen de eerste nederlaag van het seizoen toe. "Een terechte zege", vond CEC-middenvelder Marc Timmer, die met twee goals een groot aandeel had in de overwinning. De eerste helft was niet echt hoogstaand. De 1-0, in de 23e minuut, van Leon Harms wasop dat moment ook wel verdiend en bleef ook tot de thee op het scorebord staan. De tweede helft was beter en CEC werd steeds sterker. In de 62 minuten stuurde middenvelder Marc Timmer de bal vanaf een meter of twintig hard en laag in de linkerbenedenhoek. 2-0. Dalen bracht daarna de spanning wel snel terug in de wedstrijd. Tijmen Venhorst schoot uit een voorzet van Nick Schuiling goed raak. 2-1. Een kwartier voor tijd leek Timmer, weer met een rake poeier van afstand, de wedstrijd in het slot te gooien. Dalen speelde toen al met tien man na de tweede gele kaart voor invaller Martijn Koelink. Dalen bleef ook in ondertal geloven in een resultaat en in de 90e minuut zorgde Marijn Verdoold vanaf de stip voor de aansluitingstreffer. 3-2. Bijna kwam Dalen nog op 3-3, maar een Nick Schuiling wist een honderd procent kans niet te benutten.