Weiteveense Boys promoveert naar 4e klasse

ZWARTEMEER – De tweede promotie/degradatiewedstrijd van de 4e en 5e klasse tussen Weiteveense Boys en Zwartemeerse Boys eindigde donderdagmiddag in een 1-0 overwinning voor Weiteveense Boys. Na de 1-0 in de thuiswedstrijd werd Zwartemeerse Boys in de 24e minuut opnieuw op een 0-1 achterstand gezet. Uit een afgemeten voorzet wist Roudy Steffens halverwege de eerste helft de thuisclub voor een bijna onmogelijke opdracht te stellen. Tot dat moment was Weiteveense Boys ook wel de bovenliggende partij, maar Zwartemeerse Boys begon langzaam de wedstrijd naar zich toe te trekken. In de 35e minuut kreeg Zwartemeerse Boys een strafschop na een handsbal bij het uitverdedigen bij de Weiteveners. De strafschop werd echter door de Weiteveense Boys doelman Bert Menke gestopt. Uiteindelijk eindigde deze wedstrijd in een 1-0 winst voor Weiteveense Boys dat hiermee promotie naar de 4e klasse D wist af te dwingen. Zwartemeerse Boys krijgt nog een herkansing tegen Zandhuizen om zich te handhaven.