SVBO nog helemaal niet in veilige haven

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F verzuimde SVBO zich in eigen huis veilig te stellen van een herkansingsplaats. De ploeg van trainer Rolf Veneboer kwam tegen WVV na een ruststand van 2-1 niet verder dan een 3-3 gelijkspel. Zowel SVBO als WVV hadden nog een doelstelling: WVV deed bij winst nog mee voor de derde periode en SVBO kon zich met nog één wedstrijd te gaan afstand nemen van een herkansingsplaats. Door dit gelijke spel is er geen zicht meer op een periodetitel voor WVV en zal SVBO in Hoogeveen nog een puntje moeten halen. SVBO kwam na een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong via Robin Heine uit een hoekschop van Ruben Kaiser. WVV wist een kwartier later gelijk te maken via aanvoerder Kevin Wiegman die vanuit een hoekschop in één keer raak schoot. 1-1. Het antwoord van SVBO kwam nog voor rust, Nu was het Dylan Wessels die met een kopbal zijn ploeg met en 2-1 voorsprong naar de thee liet gaan. Na de hervatting was het WVV dat zich snel hervond en via Niels van Delden de stand weer gelijk trok. 2-2. Het antwoord van SVBO kwam snel. De fris en agressief spelende SVBO dat overigens aan een goede serie bezig is nam opnieuw voorsprong. Een voorzet van Jelmer Scholten werd in de 66e minuut door Calvin Molenkamp in eigen doel gewerkt. 3-2. SVBO zag daarna dat WVV alles of niets ging spelen en met veel druk SVBO een beetje vastzette. De beloning kreeg WVV tien minuten later toen het opnieuw op gelijke hoogte wist te komen. Nu was het Niels van Delden die daarmee zijn ploeg voor een nederlaag behoede. 3-3 en dat werd ook de eindstand.