Zevenklapper Zwartemeer tegen CEC

KLAZIENAVEEN – In de zondag 3e klasser kan CEC met gemengde gevoelen terugkijken op een slechte middag op sportpark De Planeet in Klazienaveen tegen Zwartemeer. Na 90 minuten officiele speeltijd stond er 7-0 op het scorebord. Een eindstand die uiteindelijk tot stand kwam nadat CEC door drie rode kaarten in ondertal de strijd aan moest tegen Zwartemeer. Een ongelijke strijd die uiteindelijk in de tweede helft tot een 7-0 eindstand leidde. Zwartemeer was vanaf het begin wel de betere ploeg die in de 19e minuut op een 1-0 voorsprong kwam via Maurice Heine. Enkele minuten later kreeg Mark Timmer een gele kaart na een overtreding op Maurice Heine. Twee minuten later kon hij zelfs met een tweede gele kaart wegens praten vroegtijdig naar de kleedkamer. Daarmee kwam Zwartemeer in overtal en toen even later ook nog Jos Prummel met een tweede gele kaart moest vertrekken leek de wedstrijd gelopen. Vooral nadat ook CEC doelman Gerben Springer van CEC vroegtijdig de kleedkamer mocht opzoeken nadat hij bij een hoge voorzet alleen maar oog had voor de tegenstander met als gevolg direct rood. Trainer Geert Aalderink, die ook zelf nog voortijdig achter de omheining mocht wegens aanmerking op de leiding, moest Fabian Scherpen opofferen voor reserve doelman Erik van Peursem. Martin Bouerhuit scoorde daarna vanaf de stip de 2-0 binnen. Op slag van rust drukte Maurice Heine de overtalsituatie uit door 3-0 te scoren. Ondanks het goede keeperswerk van Erik van Peursem eindigde deze wedstrijd uiteindelijk met 7-0 door doelpunten in de tweede helft van Maurice Heijnen (2x) en Gezim Luli( 2x).