SVBO niet verder dan gelijkspel tegen LAC Frisia

BARGER OOSTERVELD – In de zondag1e klasse F verzuimde SVBO om van de onderste plaatsen weg te komen door slechts met 1-1 gelijk te spelen tegen het één plaats hoger staande LAC Frisia. Vooral in de eerste helft wist het een legio aan kansen niet in doelpunten om te zetten. Terwijl het halverwege de eerste helft misschien wel 2-0 had kunnen staan, zorgde de geheel vrijstaande Tarik Boerebka voor een flinke domper door de 0-1 te scoren. SVBO moest daarna helemaal op jacht naar een goed resultaat en zette de Friezen vast op eigen veld. Vijf minuten na de 0-1 wist SVBO weer op gelijke hoogte te komen door Dylan Wessels die de bal uit een vrije trap van Nick Hidding met uiterste precisie langs de goed keepende doelman Mitchell Timmer van Frisia plaatste. 1-1 en dat werd ook de ruststand. Na de thee begon SVBO met dezelfde basis aan de tweede helft. Na bijna een uur spelen kroop SVBO door het oog van de naald toen Stefan Kuper op de goede plek stond om een foutje van Nick Hidding te herstellen. SVBO kreeg ook in de tweede helft kansen, maar moest wel steeds beducht zijn op de snelle counters van Frisia. SVBO trainer Rolf Veneboer bracht met Edfrin Silvania en Quentin Brands nog wel verse krachten in, maar doelpunten leverde het niet meer op. Eindstand derhalve een voor SVBO teleurstellende 1-1.