Hurry Up had weinig te duchten van Quintus

ZWARTEMEER - Hurry Up heeft vanavond in de BENE-league een 30-22 overwinning behaald op het onderaan staande Quintus. De Zwartemeerders wonnen zonder groots handbal met 30-22, na een 15-10 ruststand. Hurry Up begon niet scherp aan de wedstrijd en kwam vrij snel op achterstand. Bij een 5-5 stand zette de formatie van trainer Martin Vlijm de wedstrijd naar haar hand. Hurry Up pakte voor rust met een stand van 15-10 vijf punten voorsprong. Na rust pakten de Zwartemeerders het initiatief en bouwden de voorsprong langzaam uit. Topscorers namens Hurry Up waren Tomas Bernativicius met 8 treffers en Vaidas Trainavicius met 5 doelpunten. Ronald Suelmann ontbrak wegens een enkelblessure. De Zwartemeerders staan nu zesde met 16 punten uit 14 duels. Hurry Up versterkt zich met cirkelspeler Almir Balas uit Kroatië. De Kroaat die afgelopen week samen met een andere landgenoot. Opbouwer Fistonic bleek volgens de techische staf te traag voor het spel van Hurry Up.