Bargeres met 2-0 effectief tegen Titan

Beschrijving:
EMMEN - In een leuke wedstrijd pakte Bargeres zijn tweede overwinning. Voetballend was Titan de bovenliggende partij maar in de duels was Bargeres beter. Echte uitgespeelde kansen kregen de gasten uit Nieuw-Weerdinge ook niet echt. Trainer Peter Timmer had opnieuw enkele belangrijke omzettingen gedaan. Als achterste man was nu, de net van vakantie terug gekeerde, Erwin Dijkstra gepositioneerd en Rob Stiekema was in de punt van aanval gezet. Het pakte prima uit en Dijkstra speelde een prima wedstrijd en Stiekema was bepalend voor de tweede treffer. De eerste 10 minuten waren voor Titan maar daarna werd meer druk gezet door Bargeres en was er de durf om naar voren te voetballen. In de 36ste minuut scoorde Leon de Labije de openingstreffer na een foutje in de defensie van Titan, 1–0. In de tweede helft bracht Rob Stiekema de thuisclub op een comfortabele 2–0 voorsprong door uit een corner van Gilles Jan Kalter de bal uitstekend in te koppen bij de eerste paal. Titan zakte daarna weg en de volgende treffer van Bargeres was aannemelijker dan een tegentreffer. Uiteindelijk kon Bargeres 3 punten in de zak steken en gezien het spelbeeld in de tweede helft terecht. Bargeres is door deze overwinning in de middenmoot terecht gekomen en kan met een groter zelfvertrouwen volgende week afreizen naar Dalen.