DZOH verliest topduel tegen Noordscheschut

Beschrijving:
EMMEN – In de zaterdag 2e klasse J moest DZOH toezien hoe Noordscheschut er door een 3-2 overwinning met drie punten van door ging. Noordscheschut begon voortvarend aan de wedstrijd. Men was veelvuldig in balbezit, liet het leer soepel rondgaan en wist veelvuldig de vrije man te vinden. Het bleek een voorbode van wat komen zou. Noordscheschut deelde de lakens uit en men ging middels een ware aanvalsgolf driftig op jacht naar een voorsprong. In de 19e minuut dan toch loon naar werken. Hooijer gaf de bal subtiel mee aan Hooijer Jzn, die op zijn beurt met een bekeken voorzet Kiekebelt in stelling bracht en die kon van dichtbij de 0–1 kon binnen te schuiven. Enkele minuten later was het opnieuw raak. Een corner van Mol kon door Danny Bouwman opnieuw in de doelmond worden gebracht. Kevin van Dalen nam het leer van dichtbij vanuit de lucht op zijn pantoffel en volleerde de 0–2 in het dak van het doel. Noordscheschut bleef de lakens uitdelen, en DZOH liet zich als een speelbal gewillig naar de slachtbank leiden. Het was wachten op de 0–3 en deze viel in de 31e minuut. Mol werd prima vrijgespeeld en vond met een voorzet het hoofd van Kiekebelt die de bal wonderschoon de kruising zag binnen zeilen. De tweede helft was amper begonnen of doelman Alex Padding van Noordscheschut was al verschalkt. Niet doortastend ingrijpen door de defensie van de gasten bracht Yannick van Duyn in de positie om de 1–3 te scoren. DZOH was feller en Noordscheschut was net even niet bij de les. Helemaal niet toen enkele minuten later Van Duyn andermaal van dichtbij kon scoren. 2–3. De spanning was weer terug in de wedstrijd, maar na 95 speelminuten vond scheidsrechter Volders het welletjes geweest en floot voor het eindsignaal.