Klazienaveen kan Noordscheschut niet stoppen

Klazienaveen kan Noordscheschut niet stoppen KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 1e klasse F liep Klazienaveen tegen een gevoelige 4-1 nederlaag op in de thuiswedstrijd tegen koploper Noordscheschut. Het zette meteen druk op de thuisclub en dat leverde veelvuldig balbezit op. Klazienaveen werd van meet af aan teruggedrongen op de eigen helft. Na een kwartier spelen brak Roy Hooijer Jzn. door op de rechterflank en leverde een prima voorzet af op Danny Kiekebelt. Kiekebelt, de laatste weken in een uitstekende vorm verkerend, liet doelman Martijn Woelders van Klazienaveen kansloos en werkte de 0–1 tegen de touwen. Klazienaveen kwam er sporadisch uit, maar men kon sluitpost Alex Padding nog niet echt verontrusten. In de 38e minuut werd de 0–2 geproduceerd. Na een prima aanval kwam Kiekebelt oog in oog te staan met de sluitpost van Klazienaveen en of het nu een voorzet was op de mee opgestormde Dennis Hooijer of een bewuste doelpoging, maar Kiekebelt deponeerde de bal op wonderschone wijze in de kruising. Na deze terechte tweede treffer hield Noordscheschut de teugels stevig in handen en speelde de eerste helft gedegen uit. Na rust hetzelfde spelbeeld. In de 49e minuut mocht Melvin Mol aanleggen voor een vrije trap en knalde het leer vanaf zo’n vijfendertig meter snoeihard tegen de touwen. 0–3 en de wedstrijd leek beslist, In de 64e minuut werd Rijnald Vos de diepte ingestuurd na een schitterende pas van Hooijer Jzn. Vos nam de bal uitstekend mee en schoot onberispelijk de 0–4 binnen. Na deze treffer bleef Noordscheschut de boventoon voeren, maar kon toch niet voorkomen dat Klazienaveen in de 81e minuut, via Jasper Woelbers, de eretreffer produceerde en de 1–4 eindstand op het scorebord bracht. Er was ook nog nieuws in Klazienaveen want Zwartemeer en Klazienaveen gaan vanaf het volgende seizoen verder als één vereniging onder de naam VV Klazienaveen.