SVBO zat niet opgewassen tegen Hoogeveen

SVBO zat niet opgewassen tegen Hoogeveen BARGER OOSTERVELD – In de zaterdag 4e klasse was SVBO niet opgewassen tegen Hoogeveen. In Barger Oosterveld werd met 5-3 verslagen. Een uitslag die veel hoger had kunnen uitvallen, ware het niet dat SVBO-doelman Mark Bruinewoud in bloedvorm verkeerde. Vanaf het begin wist Hoogeveen de thuisploeg onder druk te zetten. In de 12e minuut scoorde Kevin Kerssies de 0-1. Eenvoudig zou het niet worden, want na een kwartier kwam SVBO voor de eerste keer voor de goal van Hoogeveen en was het meteen raak. Een corner werd slecht verwerkt, waarna Nick Klingenberg de bal zo maar mocht binnenschieten. 1-1. Hierna kende Hoogeveen een mindere fase, maar pakte de draad weer op en kreeg twee grote mogelijkheden. Beide keren was het de uitstekende doelman Mark Bruinewoud die een treffer voorkwam. Tot vlak voor rust toen Robin Zwiers met een rake kopbal Hoogeveen weer op voorsprong bracht. 1-2. In de tweede helft kwam Hoogeveen weer goed uit de startblokken en kreeg een drietal kansen, maar doelman Bruinewoud wist zijn doel schoon te houden. In plaats van 4-1 of 5-1 werd het in de 50e minuut 2-2. Uit een corner van SVBO scoorde Bram Goeree met ene mooie kopbal de 2-2 binnen. Zes minuten later wist Randy Balsala met een schuiver doelman Bruinewoud te passeren. 2-3. Doelman Ronald Post voorkwam nog de 3-3 van Goeree, maar daarna waren het Robin Zwiers en Kevin Kerssies die beiden met hun tweede treffer de wedstrijd definitief op slot gooiden. Nick Klingenberg deed in de slotfase nog iets terug, waardoor een doelpuntrijke wedstrijd in een 3-5 eindstand eindigde.