Sc Erica laat overwinning glippen

Sc Erica laat overwinning glippen ERICA - De eerste wedstrijd in poule 95 van groep 1 tussen Sc Erica – KOS uit Ootmarsum eindigde in een 1-1 gelijkspel. Een terechte uitslag want KOS was misschien over het geheel de beter voetballende ploeg en was veel op de helft van Sc Erica te vinden. Beide ploegen wisten ook niet echt doelrijpe kansen uit te spelen. Pas in het laatste kwartier leek Sc Erica de regie een beetje over te neme en had de pech dat de doelman van KOS met een reflex een snoeiharde inzet net over de lat kon tikken. Even later was het wel Sc Erica die op voorsprong kwam via een keiharde kopbal van Martin de Roo. Daarna moesten de mannen van de nieuwe trainer Claus Boekweg alle zeilen bijzetten om KOS, dat vol de aanval ging zoeken, van scoren af te houden. In blessuretijd werd de inzet dan ook beloond met de gelijkmaker door Koen Vennegoor. 1-1 en dat werd ook de eindstand. Dinsdag krijgt SC Erica DZOH op bezoek dat haar eerste wedstrijd met 4-1 van Raptim wist te winnen. Aanstaande zaterdag moet DZOH naar KOS en Sc Erica sluit dan de poulefase af met een uitwedstrijd tegen Raptim.